Η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο παίρνουμε την απαραίτητη ενέργεια για να αντέξουμε την ημέρα. Εκεί παίρνουμε το πρωινό μας, ετοιμάζουμε το φαγητό, τρώμε και πίνουμε. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με gadgets που θα θέλατε να προσθέσετε στην λίστα επιθυμιών σας.

Ένα Airfryer που διευκολύνει το μαγείρεμα με πίεση, τον ατμό, το αργό μαγείρεμα, το σοτάρισμα, το τηγάνισμα στον αέρα, το ψήσιμο, το ψήσιμο, το ψήσιμο και πολλά άλλα — όλα σε μία συσκευή.
Ένας ηλεκτρικός βραστήρας ή μπρίκι που θα φαίνεται πολύ χαριτωμένος στον πάγκο ενώ θα σας αφήνει να βράζετε νερό χωρίς να χρησιμοποιείτε την κουζίνα.Ένας αποχυμωτής που διευκολύνει τη μετατροπή οποιουδήποτε φρούτου στο σπίτι σε ένα νόστιμο ρόφημα για το οποίο πιθανότατα θα πλήρωνες πάρα πολύ σε ένα καφέ. Ένα μπλέντερ που θα συνθλίψει τα πάντα. Από ρύζι, το αλεύρι, όλα σε δευτερόλεπτα. Παρακολουθήστε τα ωμά αμυγδαλα σας να γίνονται μια λεία πάστα που απλώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Μπορεί ακόμη και να μετατρέψει κρύα υλικά σε Αχνιστή ΖΕΣΤΗ ΣΟΥΠΑ χρησιμοποιώντας μόνο την τριβή των λεπίδων του. 
 Ένα ψηφιακό θερμόμετρο φαγητού για να μπορείτε να σταματήσετε να στριφογυρίζετε και να σκαρφαλώνετε για το αν το κοτόπουλο σας είναι αρκετά ψημένο ή όχι και να μην χάνετε τον πολύτιμο χυμό από τις μπριζόλες σας κάθε φορά που τις ανοίγετε για να ελέγξετε τη μέση. Απλώς κολλήστε αυτό και λάβετε μια άμεση ανάγνωση της θερμοκρασίας!

Ένα ραβδομπλέντερ που κάνει ΠΟΛΛΑ χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στον πάγκο. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί!Ένα stand mixer που οι κριτές ορκίζονται ξανά και ξανά γιατί είναι απλά ~καλύτερο~ από τα υπόλοιπα.

Μια άξια μηχανή εσπρέσο που είναι κορυφή για τους λάτρεις του καφέ.

Ένας στίφτης πορτοκαλιού που θα αναβαθμίσει πλήρως τη ρουτίνα του πρωινού σας, γιατί ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού είναι μια από τις πιο απλές απολαύσεις της ζωής και γιατί να το στερείτε άλλο;