Κατηγορίες

Newsletter

Η εταιρία μας

Το Πολυκατάστημα STRATOS Home n’ style, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και αυστηρής επιλογής, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές, αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ιδιωτικές προσπάθειες στο χώρο του D.I.Y. – ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ πολυκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.


Κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και πάντα σε σχέση με τα προϊόντα που εισάγει & εμπορεύεται, με κύρια δραστηριότητα στους τομείς του επίπλου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, τον οικιακό εξοπλισμό και την μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων – τεχνικών προϊόντων για το σπίτι και την οικοδομή, τον ιδιώτη και τον επαγγελματία. Με βάση τις σοβαρές συνεργασίες τόσο σε τοπικό επίπεδο και την Ελλάδα, αλλά και τους δεσμούς με εμπορικούς οίκους του εξωτερικού, το Πολυκατάστημα STRATOS Home n’ style των Αδελφών Γιουμούκη, θέτει τις βάσεις για σοβαρή ανάπτυξη στο μέλλον, αλλά και διεύρυνση των κατηγοριών των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Η εταιρεία απασχολεί 8 άτομα, εκ των οποίων 3 διοικητικά στελέχη (με σπουδές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό) με τεράστια εμπειρία στο χώρο του Λιανεμπορίου, σε αντίστοιχες διοικητικές θέσεις, στο παρελθόν.
Στόχο της εταιρείας αποτελεί η συνέχιση του οράματος του Ιδρυτή της Εταιρείας Στράτου Γιουμούκη (το 1980), ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει μία Ελληνική επιχείρηση με μεγάλες δυνατότητες, που θα σηκώσει το ανάστημά της μπροστά στα «θηρία» των πολυεθνικών εταιρειών και τα «ξενόφερτα» συμφέροντα, κοιτώντας πάντα το καλό του Έλληνα καταναλωτή. Με πολλή δουλειά και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες, όπως έλεγε πάντα, μπορείς να κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία..

ΑΦΟΙ ΓΙΟΥΜΟΥΚΗ ΟΕ
Ν. ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΗΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 22213 09533
ΤΗΛ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 22210 44367 (μόνο για αγορές από το κατάστημα)

Τελευταία Tweets

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

22210 44367

22210 40420

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 18:00
Κυριακή: Κλειστά